Re: I have a KINDLE!!
ok finally bought mine today
it did kinda hard
cause everytime mi have money mi use it buy tings (all when she nuh need it) fi likklegen \0/
since mi did get dis from wurk bout 3 years ago (the cert), I just said cho, and buy it fi miself.
she can share it suh all is good
ok finally bought mine today

it did kinda hard
cause everytime mi have money mi use it buy tings (all when she nuh need it) fi likklegen \0/since mi did get dis from wurk bout 3 years ago (the cert), I just said cho, and buy it fi miself.
she can share it suh all is good
so mi wi soon join unu in Kindle land 
one man say him was thinking of buying it for his wife and so I was like I will bring in mine, rhaatid big excitment! He did order it, said he was impressed. Oh in all di showing off mi accidentally delete one book
kakafawt mi lucky say it was a free one or mi woulda bawl!!
it nuh have no backup or anything?? yuh cyaan save the ebooks to ur PC as well?