<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: FrenchTickla</div><div class="ubbcode-body"> what a production fi pack bag and bundle him up and not figet sinting /0\ </div></div>
is this mi neva like...so now if it nu fit insida mi handbag....it haffi leave
but Big Man a sleep at im yaad ahn that's all that matter.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: FrenchTickla</div><div class="ubbcode-body">
di bwoy have gas - gripe water and simethicone nuh really help. what helps is him sleeping pon mi chest. of course it a spwile him but neither him nor me sleep otherwise - him just strain, bawl and fart all night it keep mi up. when him pon mi chest him sleep nice and only stir a few times and mi nuh haffi get up fi soothe him.
as of today mi a go try harden mi heart likkle and lef him inna him bed despite di fussing. mi will go soothe him but mi a go try nuh put him pon mi.
him put on nuff weight. mi swear him reach 7 pound now but mi will mek oonu know after him next weight check.</div></div>
yuh not spoiling him he needs you and he is trying to reconnect give him likkle more time before yuh start train him
6 and a half pounds today (just came from his weight check.
peasie, u right. mi nuh like when him bawl esp when u can see fear inna him eyes . mi just had mi coffee so mi should be good till his 3 am feed.
ilp, part a di prob wid di bag is that mi nuh see nuh diaper bag that mi like. so mi using an old work backpack. it not ideal but me very indecisive right now so it haffi do.
twiney, i feed him upright and mi use dr brown bottles and burp him 1/2 way thru.
di doc just tell mi seh mi may haffi wait till him hit 8 lbs before di gas ting resolve itself. him stomach just still premature.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Peasie</div><div class="ubbcode-body">yuh not spoiling him he needs you and he is trying to reconnect give him likkle more time before yuh start train him
him growing well. soon hit 8 lbs. it not as easy fi just hold him inna one hand while mi tinker rung di house
him lungs so much stronger too. what a pickney can wail! funny ting is that when him turn it up so high, di puss nuh know wah fi do wid harself and is like har maternal instinct kick in and she start pat him pon him head
mi been getting out and about - we've had mild days here but mi still bungle him up. todeh mi and one a di gaybors took the babies to the beach and walked and sussed fi almost 2 hrs!
him have baby acne. mi get some good advice and working on clearing it up
him have explosive dee dee . yessiday i had to bathe him twice!
mi still cyaan sleep wid him inna di same room if him inna in owna bed. all kinds a commotion a gwaan over dere so mi still have him pon mi chest. mi thinking of sleeping in anedda room wid di monitor on fi see if it less disturbing when him start make him sleep noises
mi haffi decide pon vaccines next week. mi not looking forward to that battle
mi milk supply drop. i been doing it alone (is what mi signed up for) fi almost 2 weeks now. one or two ppl drop by and hold him likkle but is me one and mi still a learn fi schedule him. mi pumping frequency suffer and milk almost dry up mi a try get it back up now. means him get a few bottles of formula some days
mi sistren coming tomorrow fi di weekend so mi a go tek advantage of it and hand har di baby and pump every 3 hrs
gaybor works in the theater (stage not movie) and him tekking time off till bout march fi be a stay at home dad. so i can see us hanging with the babies more. i been trying to do other stuff outside the house
i start mommy and me yoga next week with my fertility and pregnancy yoga teacher. will be good to see other women who were all trying to get pregnant at the same time and now have babies
maybe is puss mi shoulda have when mi first bring hunter home. my beast just howl ahn whine now im juss run round in circles when hunter get im "being a boy" battle scar.
baby acne...never heard of it. what the doctor suggest for it?
as for di dee dee... it get worsa...especially if bubba cravin'
memba, a tyad momma isnt the best momma
ilp. mi was just cleaning him face with a wet wash rag caw when this all started it looked like when him spit up as soon as di liquid touch him skin it turn red and develop in a rash. "baby acne" seem to be a catch all term. the doc seh gwaan do what mi doing but mi never think that was helping. other mothers seh wash di skin & use cetaphil or aveeno baby product. mi a try aveeno right now. too early fi tell if it working yet
FT keep doing what you doing... as to the milk supply ... number of things can affect it... but remember, rest, eat enough, REST, REST, REST and keep you fluids up... bwoy if mi had it in me I would take him and Hunter to add to my hockey team.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.