Re: A Foodies Trip Report
Well yuh know Pan chikin had to buy afta dat - so we call de mens em an tell dem fe pick up some an meet we back at de house...
I almoas shame fe poas de nex pickchas to how we tear up up dat jerk chikin - but it was delicious and we were feeling no pain just about then
Ok - i reviewed the pics of the others tearing up the chikin and decided if I put that on the web they would NEVER speak to me again - so oonu have to satisfy wid jus mi ah mek ah fool ah miself

Well yuh know Pan chikin had to buy afta dat - so we call de mens em an tell dem fe pick up some an meet we back at de house...
I almoas shame fe poas de nex pickchas to how we tear up up dat jerk chikin - but it was delicious and we were feeling no pain just about then

Ok - i reviewed the pics of the others tearing up the chikin and decided if I put that on the web they would NEVER speak to me again - so oonu have to satisfy wid jus mi ah mek ah fool ah miself

((((Mama))))