look pon oonu
look how fast oonu come in here.... SMDH.
Anyhow...mi know mi was gone for a minute there, but life occurs and well....
Let mi clear up few tings....
1. mi naah no belly. there is NONE on the way. hunter only have 1 sister ahn im will haffi satisfy wid that
2. mi neva get ketch wid no man (Gen, Gungo and di rest ah oonu
) When mi decide fi step out everybody gwine know that 
3. as for BabygirlA muddah.... well.... licks did fly, but them wasn't from me (at first). but Karma is an interesting ting...indeed.
4. ahn for di one weh PM mi wanting to know if di current mr ilp still around. the answer is yes im is. although dis summer mi did haffi look pon im real good ahn mek the decision not to pack up mi grip dem ahn walk weh lef im.
Mi cyan say that my summer wasn't one for the books, but which person said that love conquers all
them was correct to raxstone.
Which story oonu want first

Anyhow...mi know mi was gone for a minute there, but life occurs and well....
Let mi clear up few tings....
1. mi naah no belly. there is NONE on the way. hunter only have 1 sister ahn im will haffi satisfy wid that

2. mi neva get ketch wid no man (Gen, Gungo and di rest ah oonu

3. as for BabygirlA muddah.... well.... licks did fly, but them wasn't from me (at first). but Karma is an interesting ting...indeed.

4. ahn for di one weh PM mi wanting to know if di current mr ilp still around. the answer is yes im is. although dis summer mi did haffi look pon im real good ahn mek the decision not to pack up mi grip dem ahn walk weh lef im.

Mi cyan say that my summer wasn't one for the books, but which person said that love conquers all

Which story oonu want first