Re: I would like some opinions
bway oonu a gwan like the bredda coulda get a gun and erase cupple brain cell- but a nuh so mi read it. How she a describe the car incident sound a way to me, nutn gense you lovely debs.
BUt if me a drive and smaddy start pound them 'little fists' (how yu fist dem fi likkle if yu gain 40 xtra poung? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img] oops di passion time running out) on me, then yu done know SAY we have a prablem houston!!! mi know a him lick har fus, but if she start rain dung fragile mini pats on him, then who di hell know how himma go drive and think of best way fi hangle the situation. oh a di phoine him wassa try stop her from get- so him slamn di ting- that nuh intentianal
NO I HAVE NEVA BEEN ABUSED< mi nuh know how man hand trang and blahblahblah, but memba say oonu a hear story from one end, and the passion hi, so how it come cross is a whole notha story. SHe been wid di man fi hummuch odd yr, if it take him this long fi draw blood (and it sound like acidental blood to me), then that a nuh him nature. thas all i be sayin y'all
bway oonu a gwan like the bredda coulda get a gun and erase cupple brain cell- but a nuh so mi read it. How she a describe the car incident sound a way to me, nutn gense you lovely debs.
BUt if me a drive and smaddy start pound them 'little fists' (how yu fist dem fi likkle if yu gain 40 xtra poung? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img] oops di passion time running out) on me, then yu done know SAY we have a prablem houston!!! mi know a him lick har fus, but if she start rain dung fragile mini pats on him, then who di hell know how himma go drive and think of best way fi hangle the situation. oh a di phoine him wassa try stop her from get- so him slamn di ting- that nuh intentianal
NO I HAVE NEVA BEEN ABUSED< mi nuh know how man hand trang and blahblahblah, but memba say oonu a hear story from one end, and the passion hi, so how it come cross is a whole notha story. SHe been wid di man fi hummuch odd yr, if it take him this long fi draw blood (and it sound like acidental blood to me), then that a nuh him nature. thas all i be sayin y'all