Re: Healthy living thread...
oh. mek dem find them own transport
hush .. wake up earlier and do it before u leave?
oh. mek dem find them own transport

Hi All
For those boardites who are facebook we have a Boardite Facebook Group. Be sure to check it out.

Shi seh shi proud a mi cause shi neva know mi woulda get off a it soh faas. She obviously doan know seh mi wan determine smaddy

Wi get it fram Mommy.
Dem neva tap til 8:15 fram deh soh. Dem fling in Merenghe (sp) , Hip Hop, Reggaeton and den dem ketch wan part weh wi haffi do Bollywood (di Indian belly dance and kick) Mi seh di mount a time wi haffi spin an kick mi nearly kick dung di woman side a mi.
Den wan Rastaman come front an center and it was time fi CALYPSO! Lawd a mercy di place tun inna bacchanal to fawt.
We were told to grab our towels and we jus a wave an an jump ad a wine goh dung an stuck!
Den put aan Beyonce “ Girls run the world” and mi SEH! Right now mi tink mi can goh be a back up dancer fi Beyonce cause mi get some schooling pan some Beyonce wine deh weh noh tap yah soh.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.