Re: The parishs of Jamaica
Yu know, mi not di greatest fi give directions. LOL! Mi too used to directions wey sey "go dung di road, an' when yu come to di big yawd wid di zinc fence, turn pon dat cawna... Yu will see one Milo advertisement pon di light pole... yu cyaan miss it!"
Mi see how mi have yu confused, it should be "South" and not "West".
Well yu know, miss, east han west doan mean di sayme ting when yu reach eena bush, enoh. [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [/QB][/QUOTE]
Yu know, mi not di greatest fi give directions. LOL! Mi too used to directions wey sey "go dung di road, an' when yu come to di big yawd wid di zinc fence, turn pon dat cawna... Yu will see one Milo advertisement pon di light pole... yu cyaan miss it!"
Mi see how mi have yu confused, it should be "South" and not "West".
Originally posted by BakYaSoh:
[qb]
Im confused where you say heading west from montego bay and being in dense areas of Trelawny.... isnt that east the other way.. west would be St James.. Hanover.. etc.... [/qb]
[qb]
Im confused where you say heading west from montego bay and being in dense areas of Trelawny.... isnt that east the other way.. west would be St James.. Hanover.. etc.... [/qb]