Re: Wrong Number
De whola oonuu a kill mi! [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] Mi feel like crap but a pere yeyewata a run dung mi face sake a oonuu bunch a liad ~lol~ [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
Dis girl call mi fren house an ask fi Tony.
Mi fren bwoyfren ansa de phone an den pass it to mi fren.
De gal: Hey *itch what are you doing with my man?
Mi fren: Wha..??!
De gal: I know he's there! What? You don't have call display? Huh? He didn't know I was calling? That's caused I blocked my number! What! You up there ____ my man! I gone give him supm to give you, supm to rot your (the dreaded 'c' word) out!
Mi fren: Oh yeah? Well did he tell you that he got tested HIV+ yesterday? And since I'm already positive, it aint nutin but a small thing. Hello? Hello???? Yoohoo???
De whola oonuu a kill mi! [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] Mi feel like crap but a pere yeyewata a run dung mi face sake a oonuu bunch a liad ~lol~ [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
Dis girl call mi fren house an ask fi Tony.
Mi fren bwoyfren ansa de phone an den pass it to mi fren.
De gal: Hey *itch what are you doing with my man?
Mi fren: Wha..??!
De gal: I know he's there! What? You don't have call display? Huh? He didn't know I was calling? That's caused I blocked my number! What! You up there ____ my man! I gone give him supm to give you, supm to rot your (the dreaded 'c' word) out!
Mi fren: Oh yeah? Well did he tell you that he got tested HIV+ yesterday? And since I'm already positive, it aint nutin but a small thing. Hello? Hello???? Yoohoo???