wen people sey ghetto is dat a pc way fi say black people [img]/forums/images/graemlins/confused.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/confused.gif[/img]
ghetto = black
Re: ghetto = black
ah so mi tink too. so y dem noh juss show a picture ann sey black maid of honor wid har bellee out [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img] . dat mek mi laff [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]Originally posted by Free JAH CURE dahjah:
[qb] yes [/qb]
Defining the word "Ghetto" depends upon how you much you are willing to stretch your imagination.
When it stops at ONE thing or the other, it says more about how imaginative one is than what the word really stands for. [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
Like my fillasifi? [img]/forums/images/graemlins/70365-flirt.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
no mi noh like yu fillasiffi butt mi luv yu spelling. yu get a a+Originally posted by nYC/N:
[qb] Defining the word "Ghetto" depends upon how you much you are willing to stretch your imagination.
When it stops at ONE thing or the other, it says more about how imaginative one is than what the word really stands for. [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
Like my fillasifi? [img]/forums/images/graemlins/70365-flirt.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img] [/qb]
fi fillasifi
[img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] Tonks cheechah! [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]Originally posted by blugiant:
[qb]no mi noh like yu fillasiffi butt mi luv yu spelling. yu get a a+Originally posted by nYC/N:
[qb] Defining the word "Ghetto" depends upon how you much you are willing to stretch your imagination.
Like my fillasifi? [img]/forums/images/graemlins/70365-flirt.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img] [/qb]
fi fillasifi [/qb]
naw ghetto does not mean black, it is like a description of...you know ghetto people
people who do ghetto things
like how ppl say trailor trash
[img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
sarcasm cause dat whey dem a doo inna a post. mi like how dem a mek pappee show inna de odder ghetto treadOriginally posted by Free JAH CURE dahjah:
[qb]
[img]/forums/images/graemlins/confused.gif[/img] it wouldn't mek yuh laff if dem actually dweet. [/qb]
bwoy yu mek mi laff. yu kno how many ghetto movie mi see staryng yteee. mi cyaant tink a one. yu kno how many time mi ear ytee do ghetto tings nun. sey wat is ghetto tings anyway. unno mek mi laff wid de black codes [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/tongue.gif[/img]Originally posted by *meek*:
[qb] naw ghetto does not mean black, it is like a description of...you know ghetto people
people who do ghetto things
like how ppl say trailor trash
[img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] [/qb]
It must depend on the city. Friends, people refer to my neighbourhood as "ghetto", but I live in a nice house and the neighbourhood is Black, White, Chinese, East Indian, mostly working class, some not working, lock your doors at night, but good place to live. Here "ghetto" means multicultural, lower house prices, etc. Not for everyone. I like it.
so ghetto mean multicultural neighbarhood wid lower prices houses. dis mek mi laff [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]Originally posted by Mulligan:
[qb] It must depend on the city. Friends, people refer to my neighbourhood as "ghetto", but I live in a nice house and the neighbourhood is Black, White, Chinese, East Indian, mostly working class, some not working, lock your doors at night, but good place to live. Here "ghetto" means multicultural, lower house prices, etc. Not for everyone. I like it. [/qb]
I seems to mean something different on TV, but in Calgary that's ghetto. That's a fact.Originally posted by blugiant:
[qb]so ghetto mean multicultural neighbarhood wid lower prices houses [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [/qb]Originally posted by Mulligan:
[qb] It must depend on the city. Friends, people refer to my neighbourhood as "ghetto", but I live in a nice house and the neighbourhood is Black, White, Chinese, East Indian, mostly working class, some not working, lock your doors at night, but good place to live. Here "ghetto" means multicultural, lower house prices, etc. Not for everyone. I like it. [/qb]