Re: Should Christian women look different?
I don't see why this such a big thing "only" to Christianity.
ANY ooman who is a child of GOD ( sum a unno will seh if dem nuh christian dem is not but oh well )
will dress a certain way out in public.
I'm a single man an mi love fe look pan ooman. While mi will hav mi spiritual tongue a lang out when a woman walk by mi an a sho harself to de whole world,everyting tight an tings a reveal.
I would not want that kind a person fe mi ooman.
Yuh tink mi want all de man out deh fe kno wah mi ooman hav?
NO dem fe wundah bout dem tings.
Myself I go fr the classy dressed ooman wid de skirt long , but it nuh fe look like nighty doe DWL [img]/forums/images/graemlins/tongue.gif[/img]
AT home now, a deh so she cyan dress a certain way fe mi , but dem tings is not for the world to see.
God never made it so.
As a nazerite I left the ways of the world and de ooman dem muss dweet tuh.
same wid de man
Any man who is solely after a woman fe dat will be aftah a nex one an a nex one cah one will always look bettah again.
I don't see why this such a big thing "only" to Christianity.
ANY ooman who is a child of GOD ( sum a unno will seh if dem nuh christian dem is not but oh well )
will dress a certain way out in public.
I'm a single man an mi love fe look pan ooman. While mi will hav mi spiritual tongue a lang out when a woman walk by mi an a sho harself to de whole world,everyting tight an tings a reveal.
I would not want that kind a person fe mi ooman.
Yuh tink mi want all de man out deh fe kno wah mi ooman hav?
NO dem fe wundah bout dem tings.
Myself I go fr the classy dressed ooman wid de skirt long , but it nuh fe look like nighty doe DWL [img]/forums/images/graemlins/tongue.gif[/img]
AT home now, a deh so she cyan dress a certain way fe mi , but dem tings is not for the world to see.
God never made it so.
As a nazerite I left the ways of the world and de ooman dem muss dweet tuh.
same wid de man
Any man who is solely after a woman fe dat will be aftah a nex one an a nex one cah one will always look bettah again.