Re: Portmore Boycott...
[img]/forums/images/graemlins/confused.gif[/img], mind yu a confuse mi with another poster mi was only answering you question of getting to NY to NJ, mi point..ahh mi tyad too. Pepper the debil trang in a yu todeh.
LOL, me know who me a respond to. What confuse yuh bout me post? Me know woodbury common, and me know how long it tek fi drive from deh go mid-town.
mi ago bold it but yu look like yu pon a mission todeh...
My point was you can survive and live very good life in Manhatten and westchester county without leaving and going to Queens or NJ, Portmore people can't do that zeen, so you cant mek same comparison, dat a apple and orange ting.
Mi glad yu know where woodberry common is, you know seh dem close the sean john outlet, can you imagine dem a sell outlet jeans fi 100 dollars, ahmm the reason yu go outlet is to pay cheap price fi brand name....dem tell diddy fi take that take that
[img]/forums/images/graemlins/confused.gif[/img], mind yu a confuse mi with another poster mi was only answering you question of getting to NY to NJ, mi point..ahh mi tyad too. Pepper the debil trang in a yu todeh.
LOL, me know who me a respond to. What confuse yuh bout me post? Me know woodbury common, and me know how long it tek fi drive from deh go mid-town.
mi ago bold it but yu look like yu pon a mission todeh...
My point was you can survive and live very good life in Manhatten and westchester county without leaving and going to Queens or NJ, Portmore people can't do that zeen, so you cant mek same comparison, dat a apple and orange ting.
Mi glad yu know where woodberry common is, you know seh dem close the sean john outlet, can you imagine dem a sell outlet jeans fi 100 dollars, ahmm the reason yu go outlet is to pay cheap price fi brand name....dem tell diddy fi take that take that