sting might not happen because of malaria
dis is gwine to be good...money vs good sense and good decision making...there is currently a ban on mass gathering because of the outbreak..now Sting a kip ovah weh mosquito deh, etc etc...
so now dem announce dem a ha meeting fi decide if dem a go allow Sting fi gwane... [img]/forums/images/graemlins/70402-thinking.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70402-thinking.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70402-thinking.gif[/img]
dat is why in the US wen u a ha show u need fi ha insurance an why rap show naw gwane more dan so cause insurance company get fraid a di violence weh gwane sumtimes an stop insure...but u know how yaad go [img]/forums/images/graemlins/70402-thinking.gif[/img]
dis is gwine to be good...money vs good sense and good decision making...there is currently a ban on mass gathering because of the outbreak..now Sting a kip ovah weh mosquito deh, etc etc...
so now dem announce dem a ha meeting fi decide if dem a go allow Sting fi gwane... [img]/forums/images/graemlins/70402-thinking.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70402-thinking.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70402-thinking.gif[/img]
dat is why in the US wen u a ha show u need fi ha insurance an why rap show naw gwane more dan so cause insurance company get fraid a di violence weh gwane sumtimes an stop insure...but u know how yaad go [img]/forums/images/graemlins/70402-thinking.gif[/img]