hope plans fi di weekend no get wash out
is eeda r eida but mi a go somewhere...hope flights r good to go come weekend
Hi All
For those boardites who are facebook we have a Boardite Facebook Group. Be sure to check it out.
so mi realise dat is tranquility mi in fah
so had to repack...nuff wraps n lounging tings...mi call dat property fi check pon fi dem WiFi ongle to hear dat u haffi pay, one, an is ongle wen u deh een dem lobby u can pick it up....n mi no tink IPad can use wid a stick....sigggggggggh
mek it fi di time wen Beres do him holiday show n it is a date...mi been asking Mervis if an wen him having it dis year but she no tell me yet...guess dem wan get ovah di current tour etc

but for that time up there with that view, ahhh,
mek it fi di time wen Beres do him holiday show n it is a date...mi been asking Mervis if an wen him having it dis year but she no tell me yet...guess dem wan get ovah di current tour etc </div></div>
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.