Re: JAM Hay Kah land we love
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: KwaakuBush</div><div class="ubbcode-body">Di adda big ting is the street party dem.
Let me tell you some ting, you si all wen satdey night bout 7 pm come round? If you no done talk to di people dem inna you house without shouting by then, you salt. Di MUSIC LOUD, IT LOUD, IT LOUD so til.
Dat dey music stawt and no stop befo 6 am Sunday. Memba sey ole people and pickney live bout di place you nuh, but you tink that mean ennything? Di music, di cussing and di whole heep a nize, is someting to experience mi telling you.
Mi go tek fass go a di gate and nerely drap dung wen mi see the MATTRESS dem whe inna di miggle road, whe dem a dance pan, wid the PAPPARAZZI dem a fight fi tekk pitcher.
</div></div>Yes mi dear. Some breed a outa-awda-niss whey mi hear sey dem a gwaan wid wen dem a kip dance....more dan site fi behole...some tings dem do fi "entatane"
PAPPA...wharrait?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: KwaakuBush</div><div class="ubbcode-body">Di adda big ting is the street party dem.
Let me tell you some ting, you si all wen satdey night bout 7 pm come round? If you no done talk to di people dem inna you house without shouting by then, you salt. Di MUSIC LOUD, IT LOUD, IT LOUD so til.
Dat dey music stawt and no stop befo 6 am Sunday. Memba sey ole people and pickney live bout di place you nuh, but you tink that mean ennything? Di music, di cussing and di whole heep a nize, is someting to experience mi telling you.
Mi go tek fass go a di gate and nerely drap dung wen mi see the MATTRESS dem whe inna di miggle road, whe dem a dance pan, wid the PAPPARAZZI dem a fight fi tekk pitcher.
</div></div>Yes mi dear. Some breed a outa-awda-niss whey mi hear sey dem a gwaan wid wen dem a kip dance....more dan site fi behole...some tings dem do fi "entatane"PAPPA...wharrait?

Him sey him a natural man, which explain di cokenat ile and him adda cheap ways.
country pple really noe how fi multi use dem tings dem bra bra...den wen yuh si dem bade done an a gome wid dem bawskit a plate pan dem ed...dem skin fava like bran new pots an pans...dem silva from how dem white afta dem done bade wid di carbolic soap 
Tank you dear Bizi. U know mi doe.