Re: 'Daggerin' unsafe for children?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: jah yout</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: britisha</div><div class="ubbcode-body">Juhmaica finish mashup. </div></div>
sad thing to witness...
yes our foreparents fought so we could simulate sex & rape for fun at dances
coo yah..
i'm sure it ain't only in jamaica..
mi si lilli pikney from other islands a wine an grine up demself a carnival an carry on jus as bad..
not to mention de yankee pikney dem...weh a vibrate an jiggle up dem [censored] an 'mek it clap'.
even when mi was pikney a grow up dung a miami yah a bare 'booty' music play a de party dem an a bare [censored] shaking dance did a gwaan
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: jah yout</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: britisha</div><div class="ubbcode-body">Juhmaica finish mashup. </div></div>
sad thing to witness...
yes our foreparents fought so we could simulate sex & rape for fun at dances

coo yah..
i'm sure it ain't only in jamaica..
mi si lilli pikney from other islands a wine an grine up demself a carnival an carry on jus as bad..
not to mention de yankee pikney dem...weh a vibrate an jiggle up dem [censored] an 'mek it clap'.
even when mi was pikney a grow up dung a miami yah a bare 'booty' music play a de party dem an a bare [censored] shaking dance did a gwaan