Re: The black woman weh gwine be Xerox. CEO..
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"><span style="font-weight: bold">a she mi hear a seh dat har appintment show dat di US a di greatess country in di worl?</span>...mi had was fi roll mi yeye dem cause nuff odda country, e.g.JA been using black women in big position long time....dis one an two up yah still a mek news doah... </div></div>
mi no know if a she. i would imagine the sentiment took into account where the u.s. was fairly recently and where it is now in these kind of opportunities. in other words, is the journey that is the mark of greatness, not the destination. like wid obama.
or maybe ano dat she mean at all. if a she.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"><span style="font-weight: bold">a she mi hear a seh dat har appintment show dat di US a di greatess country in di worl?</span>...mi had was fi roll mi yeye dem cause nuff odda country, e.g.JA been using black women in big position long time....dis one an two up yah still a mek news doah... </div></div>
mi no know if a she. i would imagine the sentiment took into account where the u.s. was fairly recently and where it is now in these kind of opportunities. in other words, is the journey that is the mark of greatness, not the destination. like wid obama.
or maybe ano dat she mean at all. if a she.
excellent suggestion
on all counts.