Re: dem bruk Bolt house
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Dr.Dudd</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">Am confused as to what is the problem at this late stage... We even a go argue wen a post go tru widdout di usual warring and war juss fi mek sure seh records r kept intact re suss. ...saviah divine </div></div>
It is not enough that we don't have personal attacks on your opinions. <span style="font-weight: bold">It is nonw broadened to the way we expressnit, including spelling and grammar</span>. </div></div>
oh a u all dis in aid of...a see...mi know a no me seeing dat all dem deh topic cova nuff re moi arreddy...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Dr.Dudd</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">Am confused as to what is the problem at this late stage... We even a go argue wen a post go tru widdout di usual warring and war juss fi mek sure seh records r kept intact re suss. ...saviah divine </div></div>
It is not enough that we don't have personal attacks on your opinions. <span style="font-weight: bold">It is nonw broadened to the way we expressnit, including spelling and grammar</span>. </div></div>
oh a u all dis in aid of...a see...mi know a no me seeing dat all dem deh topic cova nuff re moi arreddy...