Dem do di usual tiefing. Ah sah
dem bruk Bolt house
Re: dem bruk Bolt house
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Magix_de_PM</div><div class="ubbcode-body">Well it hard to hide the fact you're not home when fi yuh pikcha inna di Gleana seh yuh de a farrin winning tings. </div></div>LOL!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Shine_Eye_Girl</div><div class="ubbcode-body">Yu cyaa hab nuttin inna Jamaica....dem terrible bad man</div></div> If the neighbors had legal guns I ma sure it would have acted as a deterent to those burglers.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Dr.Dudd</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Shine_Eye_Girl</div><div class="ubbcode-body">Yu cyaa hab nuttin inna Jamaica....dem terrible bad man</div></div> If the neighbors had legal guns I ma sure it would have acted as a deterent to those burglers. </div></div>
Di burglar dem hab gun too....yu no seet.....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">
Dem do di usual tiefing. Ah sah </div></div>
So how dem know juss whe di laptop ,cellie n camera deh fi ten juss dem...dem a look him bredda fi more info
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CestMoi</div><div class="ubbcode-body">deterrent? dem wudda tief dat to! </div></div>
LOL yuh mek mi spit out mi carrot juice ennoh
How come Bolt nuh have nuh secuirty a watch over him house. Next ting dem kidnapp a family member and demand ransome... fi real he needs to sort himself out proper. Who's his manager again?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Shine_Eye_Girl</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Dr.Dudd</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Shine_Eye_Girl</div><div class="ubbcode-body">Yu cyaa hab nuttin inna Jamaica....dem terrible bad man</div></div> If the neighbors had legal guns I ma sure it would have acted as a deterent to those burglers. </div></div>
Di burglar dem hab gun too....yu no seet..... </div></div> Them have guns but if is one thing Jamaican gun men don't like, it is equal opposition.
They always chose the path of least resistance.
That is why the avoid areas wher the majiroity have legal guns.
i'm not surprised;
after all j'cans have a history of eating our own;
if allowed we would have killed all of our national heroes and cultural icons;
we failed in killing bob marley, but no need to worry- we got a hold of peter tosh, king tubby, possibly garnet silk, general echo, major worries, too many more to name;
& we were successful in running marcus garvey outta town...
only white prime ministers are safe...
good going jamaica
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: More4us</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CestMoi</div><div class="ubbcode-body">deterrent? dem wudda tief dat to! </div></div>
LOL yuh mek mi spit out mi carrot juice ennoh
How come Bolt nuh have nuh secuirty a watch over him house. Next ting dem kidnapp a family member and demand ransome... fi real he needs to sort himself out proper. Who's his manager again?</div></div>He has 2 poklice escort 24/7, but yioucan bet the police know somethoing about the robbery. If you live in Jamaica have is percioeved to have money ,you will know what I mean with the police.
many of them are criminals themselves.
They first try to beg, then send them froend to rob you
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: jah_yout</div><div class="ubbcode-body">i'm not surprised;
after all j'cans have a history of eating our own;
if allowed we would have killed all of our national heroes and cultural icons;
we failed in killing bob marley, but no need to worry- we got a hold of peter tosh, king tubby, possibly garnet silk, general echo, major worries, too many more to name;
& we were successful in running marcus garvey outta town...
only white prime ministers are safe...
good going jamaica</div></div> Starving peoiple of all nationalities and race areknown to eat theflesh of their fellow comrades. If you keep some peoiple starving and the others insecure, the starving will prey on the weak and insecured.