do you shop at walmart
Re: do you shop at walmart
mi used to shop deh long time ago.
but mi vow to neva shop there again after ah cashier, followed by a superviser, followed by the store manager asked me to provide proof of my identity when i tried to write a check in the store.
Mi gwine leave the fact that most US stores use Cheque System, but
bout 4 customers (mi wont go into their race) went through the line and wrote a check, no ID required.
when mi reach up deh them wanted ID.
OK, so them rules is them rules.
Mi gave the cashier mi driver's license and a credit card (which had my picture on it).
Di cashier come ask mi bout provide telephone bill/power bill as next proof.

Since mi did live in Baltimore at the time...mi just left di store and drive straight ah Mt. Hope Drive and return wid some back up.
Di backup went to TV Hill fi dem backup.
Needless to say...Mr. Walton imself dung a Little Rock couldan persuade mi fi shop deh again.
Daht going on mussi 10 years now.
double
pon Walmart
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MGee</div><div class="ubbcode-body">i used to shop there off and on. but now dem start have food next to the clothes and mi a smaddy weh no think dem two should a mix inna one place. </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Twiney</div><div class="ubbcode-body">At my supercentre the pharmacy and cosmetics separate the food from the clothes
</div></div>at mine clothes on one side an food an ting on the other...but mi noh kip kosher soh mi noh care if mi clothes an food deh near
yes mi know kosher is meat an milk
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MGee</div><div class="ubbcode-body">dem start sell vegetables, meat, milk, etc. next to the underwear, pickney cloze, teeshirts, etc. Walmart Supercentres. mi no really patronize Walmart again. </div></div>
so yu nuh shop at Cosco's or whatever bulk place unoo have up deh? dem have every striking ting inna one place
Plus if yuh shop at Sam's Club a Walmart dat to.
Mi shop at walmart but refuse to buy certain things there. I have never seen one here in MD wid veggies but if that were the case I wouldn't buy no form a produce from Walmart
Food items I don't buy ...I dont believe they have the highest integrity when it comes to freshness. Mo noh buy dem Clothes for me .. Anyting else mi wi buy like CDs, Toiletries, Health and Beauty , toys and dem tings dey.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: _____</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MGee</div><div class="ubbcode-body">dem start sell vegetables, meat, milk, etc. next to the underwear, pickney cloze, teeshirts, etc. Walmart Supercentres. mi no really patronize Walmart again. </div></div>
so yu nuh shop at Cosco's or whatever bulk place unoo have up deh? dem have every striking ting inna one place </div></div>
have never put foot inside a costco. i guess mi a dinosaur when it come to dem ting deh.