Re: mi goat eena di snow...kiss mi neck
fuss of all Evan it no dat cold....mi sarry fi u wen di snow stop fall dats wen u gwine feel cold
come monday tuesday we probable will have -20 plus wind chill mek u feel like -40
mi no plan fi leave my house again till monday mawning
..except maybe fi go warm up the cars if the temp stawt to drop.
last friday mi park mi car a road and walk home di way it was icy.
fuss of all Evan it no dat cold....mi sarry fi u wen di snow stop fall dats wen u gwine feel cold
come monday tuesday we probable will have -20 plus wind chill mek u feel like -40
mi no plan fi leave my house again till monday mawning
..except maybe fi go warm up the cars if the temp stawt to drop.last friday mi park mi car a road and walk home di way it was icy.

I can picture you in my mind doing exactly what you said. That's why I love a good book. BTW how is there book selection in Canada?
is a christmas tree ornament from mi SIL tree him have a nyam