Re: SEN BRANDY..NUFF OF IT
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: applepie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">is a CRV..does dat have 4 wheel? it ha cruise control ...btw, if u not pawt of the solution u is pawt of mi problem ...cho </div></div>
When you venture back outside; you can get the owner's manual in the glove compartment and see if you have 4 wheel or, rear wheel or front wheel drive. </div></div>
well mi did section off pawt a di garage into a weight/exercise room...dem all put een vent etc fi mek sure heat go een deh...well, mi find seh dat naw happen so mi juss fyah awf a sternly toned, legalized email to di contractor bout dat so di van eeena fi it side of di garage but all is cole as some a dem boardites heart towards me
...i.e. mi would haffi redress fi even go eena di garage n mi naw dweet juss now...mi eena a litigeous mood an a asen pm all ovah ...mi already call di man who suppose fi move mi snow...mi ask why wen di lillke fawl di fuss nite him was out deh a disturb wid di scraping..dat was how no snow neva deh bout..but now mi need him fi wuk him is no where to be found......if mi did ha hikm email mi would sen him a letta too 
mi no tink mi a go able fi tek dis being snowed een
heeeellllllp
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: applepie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">is a CRV..does dat have 4 wheel? it ha cruise control ...btw, if u not pawt of the solution u is pawt of mi problem ...cho </div></div>
When you venture back outside; you can get the owner's manual in the glove compartment and see if you have 4 wheel or, rear wheel or front wheel drive. </div></div>
well mi did section off pawt a di garage into a weight/exercise room...dem all put een vent etc fi mek sure heat go een deh...well, mi find seh dat naw happen so mi juss fyah awf a sternly toned, legalized email to di contractor bout dat so di van eeena fi it side of di garage but all is cole as some a dem boardites heart towards me

mi no tink mi a go able fi tek dis being snowed een
heeeellllllp