Re: AA Plane overshoots runway in Jamaica
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">kingston is a lot longer than la guardia </div></div>
Di two a dem still short.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Click to reveal.. <input type="button" class="form-button" value="Show me!" onclick="toggle_spoiler(this, 'Yikes, my eyes!', 'Show me!')" /></div><div class="ubbcode-body"><div style="display: none;">Kingston is longer than mobay</div></div></div> </div></div>
But in Mobay yuh have room fi error. KIN, there is no room fi error. In KIN like LGA as di nice pavement end, yuh have di fence.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">kingston is a lot longer than la guardia </div></div>
Di two a dem still short.
</div></div><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Click to reveal.. <input type="button" class="form-button" value="Show me!" onclick="toggle_spoiler(this, 'Yikes, my eyes!', 'Show me!')" /></div><div class="ubbcode-body"><div style="display: none;">Kingston is longer than mobay</div></div></div> </div></div>
But in Mobay yuh have room fi error. KIN, there is no room fi error. In KIN like LGA as di nice pavement end, yuh have di fence.
Thank God everybody is alive </div></div>
that the flight was not a tourist flight. The flight contained Jamaicans returning home for Christmas. We are to note that tourism flights land at the other airport (Montego Bay) in Jamaica. </div></div>
.. Mi feel safa wid dem</div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: _____</div><div class="ubbcode-body">Mi wonder if di passenger dem did grab up all dem han luggage