Re: the Obamas not invited to Chelse's wedding??
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">Bill and Hillary Clinton can afford it. Between 2000 and 2007 they earned a reported $109 million.
Read more: http://www.nydailynews.com/gossip/20...#ixzz0vBwm2t9e</div></div>
Bill and Hillary will obviously cover the cost of the wedding intricacies such as cake, flowas, frack, horse and buggy ..but the security details assigned to a President (former and present) are on the tax payer’s tab
Wan a di very reason why Barack a exit outta dis ting (cost of security). Yuh know what dowe
.. Mi wi always contend dat Barack is always in a position of ‘Dam<span style="font-style: italic"> if I Do and dam if I Don’t’ </span>in any situation. Can yuh image how di news media woulda tear im up fi a spen all dat tax payer money fi goh a Chelsea wedding when di country in a recession. Lawwd dem woulden tap blaze im up fi dat. \o/
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">Bill and Hillary Clinton can afford it. Between 2000 and 2007 they earned a reported $109 million.
Read more: http://www.nydailynews.com/gossip/20...#ixzz0vBwm2t9e</div></div>
Bill and Hillary will obviously cover the cost of the wedding intricacies such as cake, flowas, frack, horse and buggy ..but the security details assigned to a President (former and present) are on the tax payer’s tab
Wan a di very reason why Barack a exit outta dis ting (cost of security). Yuh know what dowe
.. Mi wi always contend dat Barack is always in a position of ‘Dam<span style="font-style: italic"> if I Do and dam if I Don’t’ </span>in any situation. Can yuh image how di news media woulda tear im up fi a spen all dat tax payer money fi goh a Chelsea wedding when di country in a recession. Lawwd dem woulden tap blaze im up fi dat. \o/

.. lawd mi couden tek di stress. Mi woulda loose mi religion every day of di week
di white membas of di jamaholics prips u to dis r wat...