Re: The Unprofessional Bastard
Oh Yes J-Kid . I know exactly about what you are saying about knowing who has the upper hand. When it come to this place it’s their employee who have the upper hand over the contractors. In this particular case there is no excuse to be using that kind of language towards me especially when I wasn’t in an argument with him.
The apology he <span style="font-style: italic">tried</span> to provide was no more than someone telling him to do it because it was plain WRONG! It was so insincere. You now the kind of apology that people give you that comes without remorse… deflecting the issue.. saying I misunderstood what he was trying to say (like really now) .. yaddi yaah ..lie lie lie .. Im can kip dat
It’s a new day. I had to meet with him on another issue today and it was down to business and that was that.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: J kid</div><div class="ubbcode-body">All kinds mek up di world.
Mi ah go tell yuh di truth. Wen mi travel goh ah Canada fi mi jab, ah regular ting dat dem duh tuh eachother there. Wan day mi goh dung pan di line wid mi supplier ah discuss ah resolution tuh an assembly worker issue mi want him fi solve, not ah serious one. Next ting wi know, wan ah di line wukas run up from bout 50 feet away whe him ah duh him wuk, an ah wave him han wid ah drill inna mi supplier face. Dem know betta dan try dat crap wid mi! "Who tell unnu sey, unnu can use mi blankity blank table?" Di supplier had a part resting on one corner of the assembly plant owned tables, explaining his solution tuh mi, and which was not being used at the time. Di supplier sey lets go. Mi sey, no!
Mi look pan di idiot guy and calmly sey tuh him. "We are trying to help you". Him look pan mi an sey, "F you!" Soh mi stand mi ground, serious as heck and sey, same me tuh you. I was not going to let him run my blood pressure up, or help him put on ah show fi him other line chronies who were now watching. He told my supplier, that he must come back during the break. I turned and spoke to my supplier, and told him loud enough for the guy to hear, "to forget about the sonution, because i dont need this sxxt". I then went back upstairs to tek care of more pressing work.
<span style="font-weight: bold">Yuh hav fi understand dat di union workers there hav ah lot more governmental, and union protection dan dem counter-parts hav inna di states, soh mi could did push di issue to upper management, but it was not worth mi time or energy, especially being inna another man's country. Kinda like wen yuh inna di deep South dealing wid some red-neck cop pan fi him turf. Sometimes yuh haffi pick yuh fights fi suppen wort</span>h while, especially since ah noh fi mi face him jump up inna, an mi suplier sey, jus figet bout it.
The strange thing is, I have been on the line many times, and did the same exact thing, on that same table, by myself, many times before, and had no problems. Of course, I do have a few more stripes on mi sleevs than my supplier does, who also travels there all the time, and they know him as well. \o/ </div></div>
Oh Yes J-Kid . I know exactly about what you are saying about knowing who has the upper hand. When it come to this place it’s their employee who have the upper hand over the contractors. In this particular case there is no excuse to be using that kind of language towards me especially when I wasn’t in an argument with him.
The apology he <span style="font-style: italic">tried</span> to provide was no more than someone telling him to do it because it was plain WRONG! It was so insincere. You now the kind of apology that people give you that comes without remorse… deflecting the issue.. saying I misunderstood what he was trying to say (like really now) .. yaddi yaah ..lie lie lie .. Im can kip dat

It’s a new day. I had to meet with him on another issue today and it was down to business and that was that.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: J kid</div><div class="ubbcode-body">All kinds mek up di world.
Mi ah go tell yuh di truth. Wen mi travel goh ah Canada fi mi jab, ah regular ting dat dem duh tuh eachother there. Wan day mi goh dung pan di line wid mi supplier ah discuss ah resolution tuh an assembly worker issue mi want him fi solve, not ah serious one. Next ting wi know, wan ah di line wukas run up from bout 50 feet away whe him ah duh him wuk, an ah wave him han wid ah drill inna mi supplier face. Dem know betta dan try dat crap wid mi! "Who tell unnu sey, unnu can use mi blankity blank table?" Di supplier had a part resting on one corner of the assembly plant owned tables, explaining his solution tuh mi, and which was not being used at the time. Di supplier sey lets go. Mi sey, no!
Mi look pan di idiot guy and calmly sey tuh him. "We are trying to help you". Him look pan mi an sey, "F you!" Soh mi stand mi ground, serious as heck and sey, same me tuh you. I was not going to let him run my blood pressure up, or help him put on ah show fi him other line chronies who were now watching. He told my supplier, that he must come back during the break. I turned and spoke to my supplier, and told him loud enough for the guy to hear, "to forget about the sonution, because i dont need this sxxt". I then went back upstairs to tek care of more pressing work.
<span style="font-weight: bold">Yuh hav fi understand dat di union workers there hav ah lot more governmental, and union protection dan dem counter-parts hav inna di states, soh mi could did push di issue to upper management, but it was not worth mi time or energy, especially being inna another man's country. Kinda like wen yuh inna di deep South dealing wid some red-neck cop pan fi him turf. Sometimes yuh haffi pick yuh fights fi suppen wort</span>h while, especially since ah noh fi mi face him jump up inna, an mi suplier sey, jus figet bout it.
The strange thing is, I have been on the line many times, and did the same exact thing, on that same table, by myself, many times before, and had no problems. Of course, I do have a few more stripes on mi sleevs than my supplier does, who also travels there all the time, and they know him as well. \o/ </div></div>
Mi sey yuh jus a work hard fi di tikle eeh
:grin;
jobs come to him as im squint