Re: toddler Casey trial...guilty r not..ur view
TuffGong ..You are a reasonable being.. ansa mi dis cause mi ask dis fram page 2 an all now smaddy noh ansa mi
Coudn;t the jurors tell the court they cant come to a decision and hang the verdict since there was so much doubt? If Casey comes out in a book and said - I Did it So what? How dem woulda feel knowing they had the power to have the case tried again and they did not exercise their civic duty to see justice through
I know dat was a lang questian but ansa mi - do
TuffGong ..You are a reasonable being.. ansa mi dis cause mi ask dis fram page 2 an all now smaddy noh ansa mi
Coudn;t the jurors tell the court they cant come to a decision and hang the verdict since there was so much doubt? If Casey comes out in a book and said - I Did it So what? How dem woulda feel knowing they had the power to have the case tried again and they did not exercise their civic duty to see justice through
I know dat was a lang questian but ansa mi - do

But since as yuh ask .. dat is not someting dat is narmally apart of any instructions..that happens when jurors cyaan come to a unanimous agreement. Unless dem jus foo-fool an noh know seh dat a somting dem coulda do
... Mi wi get aff scotch free baby