Re: excessive force?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: KF_Milo</div><div class="ubbcode-body">If the police tell you to lower or drop a gun, even if it is a toy gun and you refuse, my view is you are committing suicide. You cannot always blame the cops.
I'm not saying there are not blatant acts of brutality and corruption by police everywhere but when a gun, or something that even resembles a gun comes into play the perpetrator deserves what they get.
No sympathy here! The parents should have taught the youth that lesson. They let down their son. </div></div>
suicide nuh killinn yuself so oww wood de persan be cammittinn suicide. yu seyinn dat a yuth inn mentall distress deserve fe be killed wen dere wass addar ways fe resolved de situation peacefullee. killinn sum wan iss a last resort aftah awl addar aptions ar xxhausted. cah a yuth inn mental distress neva fallaw arder did natt meen dem add fe shoot. imagine oww dat will affekk de addar yuths inn da school wen dem ear de gunshot ann later find out de police killed wan aff dem schoolmate. or do yu tink dem police feel aftah findinn out dem killed a yuth widd a pellets gun cah dem neva xxhausted awl mean fe peacefullee resolve de situation. de police shood ave placed demselves inn a secure location ann talk de yuth dunn
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: KF_Milo</div><div class="ubbcode-body">If the police tell you to lower or drop a gun, even if it is a toy gun and you refuse, my view is you are committing suicide. You cannot always blame the cops.
I'm not saying there are not blatant acts of brutality and corruption by police everywhere but when a gun, or something that even resembles a gun comes into play the perpetrator deserves what they get.
No sympathy here! The parents should have taught the youth that lesson. They let down their son. </div></div>
suicide nuh killinn yuself so oww wood de persan be cammittinn suicide. yu seyinn dat a yuth inn mentall distress deserve fe be killed wen dere wass addar ways fe resolved de situation peacefullee. killinn sum wan iss a last resort aftah awl addar aptions ar xxhausted. cah a yuth inn mental distress neva fallaw arder did natt meen dem add fe shoot. imagine oww dat will affekk de addar yuths inn da school wen dem ear de gunshot ann later find out de police killed wan aff dem schoolmate. or do yu tink dem police feel aftah findinn out dem killed a yuth widd a pellets gun cah dem neva xxhausted awl mean fe peacefullee resolve de situation. de police shood ave placed demselves inn a secure location ann talk de yuth dunn