<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: queenb</div><div class="ubbcode-body">I notice some of the comments here reflect the teabagger slant on proper behavior: i.e. we'll pick and choose which passages of the Bible apply, and discard those which don't hold up our slanted and <span style="font-weight: bold">BIGOTTED</span> ideas on proper/acceptable behaviors/mores.
Stop judging! Take care of yourself and yours and stay your nose outta my bedroom!
(or that of my friends) </div></div>
ar yuh seyinn dat awl de teabagger slants ar awl wrang? wen mii sey mii nuh partial dat meen mii bunn fiyah pon teabaggers ann occupy wall street peeps wen mii dissagree ann bigg upp wey mii agree widd.
de bible argument iss limited. mii awlways argue dat blakk peeps ave histaree ann kulcha against homosexualitee dat predate de "bible." yu kno de funnee roman pick ann choose books fe putt inna de bible ann even dem funnee peeps cood natt find a book on moralitee dat defended homosexualitee
now de argument bout pick ann choose passage inn de bible fe bunn fiyah pon homosexualitee iss weak cah bible sey homosexualitee iss an abomination. funnee peeps argument iss dat jesus neva bunn fiyah pon homosexualitee as dem argument dat imm wass fe dem slackness. negative argument bout iff sum wan doan chatt pon an issue dem farr itt. dem graspinn fe tri fe find annee biblikkal tings fe justifyinn de immoralitee aff homosexualitee.
fram de begginninn de naacp add sum funnee peeps dat tried fe coopt blakk peeps struggle fe equalitee fe push dem duttee agenda. funnee peeps argument fe homosexualitee as a civil wrang ting ann dem argument fe homosexualitee as a human wrang ting iss based pon funnee moralitee. fe ignore de moralitee part aff laws ann rights nuh rite cah yuh arguinn fe ignore moralitee fe push funnee moralitee
de realitee iss dat naacp luv funnee money dat y dem bow. y yuh tink dem neva mekk awl de membars aff de naacp vote pon dem funnee agenda? yu ann mii knoo dat itt wood ave been voted down bye de naacp membarship
I see this country attempting to revert to this Puritanical way of life and to some aspects I can see why with the debasement of societal standards....but remember back in the early days...anyone who was thought of as being outside the norm was a witch and was burnt at the stake. Blacks were the witches for centuries and now gays are our modern day witches.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body">I see this country attempting to revert to this Puritanical way of life and to some aspects I can see why with the debasement of societal standards....but remember back in the early days...anyone who was thought of as being outside the norm was a witch and was burnt at the stake. Blacks were the witches for centuries and now gays are our modern day witches. </div></div>
yuh seet doe. back in the day it was the norm for black to drink out of dem owner fountain and use dem owna toilet etc etc etc. and in those day majority of white ppl thought this was acceptable behaviour. There were even even devout christian white who thought it was the will of God to keep these animals at bay....Let them sit at the back of the bus....dont let them vote.
by gods it wasnt too long ago women were merely extensions of their men and were not allowed to vote.
oh the passage to time.
and you know the funny thing is its only gay ppl mi see a run dung marriage...while straight marriage in on the decline....
ahe say wanty wanty and getty getty. life is full of so many gray areas.
i think that when it comes to civic business ppl need fi leave god and the bible and religion out of it....it has no place. its hypocritical to say ur basing this decision not to allow same sex marriage due to the bible stating it is wrong when u allow ppl to shack up...the bible said that is wrong. so wat we gonna do...go and force all the common laws to marry?
how do u ppl justify being so adamant on one type of "sin" yet so laissez faire (for lack of better word) about another?...
Do u know that this same bible in the new testament says its wrong for a woman to cut her hair and wrong for a woman to wears man apparel....
neways nothing i could type here is going to make a difference so let the world keep on turning
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body">I see this country attempting to revert to this Puritanical way of life and to some aspects I can see why with the debasement of societal standards....but remember back in the early days...anyone who was thought of as being outside the norm was a witch and was burnt at the stake. Blacks were the witches for centuries and now gays are our modern day witches. </div></div>
First of all. Puritans never come to Jamaica. You deh a farrin too long.
Secondly, we naah kill nobody.
But we a go mek yu know seh you wrong. And you cyaan be right. When peeple gu a rum bar evbryday and drunk outa dem mind. Dem wrong. When people touch di likkle pickni dem. Dem wrong. When people moles i goat and sheep and cow. Dem wrong. When people teef clothes offa line. Dem wrong. And from two people of di same sex deh together. Dem wrong.
But unnu a seh what is good is bad and what is bad is good.
cum betta dan diss skellee. yu argument iss weak furst bakk inn de earlee days itt wass natt diss same countree ann natt aneewan woo wass cansidar outside de norm wass burned at de stake
yuh chatt boat societal tandards ar beinn debased ann sum peeps tryinn fe revert itt bakk to puritanikkkal way aff life. guess yuh neva read bout sum aff de oyinbo founder sex life. de moas intarestinn wan fe look upp iss de ben franklin. so de myth bout a puritanikkkal moralitee iss a myth.
yuh rite dat oyinbo argued dat fe dem devil wass "blakk." still yuh mean fe tell mii yuh believed dat slave owninn oyinbo wood allow addar oyinbo fe burn dem chattels ann lose dem money. slave owners protected dem blakk investments.
yu awlso ignore blakk histaree wear oyinbo homosexuals use fe kidnapp yung blakk boys fe misedukkat ann xxxploit. nah ignore dat sum oyinbo slave ownahs were chi chi ann dat y oyinbo add fe pass laws fe homosexualitee
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: makabush</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body">I see this country attempting to revert to this Puritanical way of life and to some aspects I can see why with the debasement of societal standards....but remember back in the early days...anyone who was thought of as being outside the norm was a witch and was burnt at the stake. Blacks were the witches for centuries and now gays are our modern day witches. </div></div>
First of all. Puritans never come to Jamaica. You deh a farrin too long.
Secondly, we naah kill nobody.
But we a go mek yu know seh you wrong. And you cyaan be right. When peeple gu a rum bar evbryday and drunk outa dem mind. Dem wrong. When people touch di likkle pickni dem. Dem wrong. When people moles i goat and sheep and cow. Dem wrong. When people teef clothes offa line. Dem wrong. And from two people of di same sex deh together. Dem wrong.
But unnu a seh what is good is bad and what is bad is good.
No body naah go cross dat deh riba of Sodom. </div></div>
jamaica use fe ave as manee whore houses as church. de earlee oyinbo chi chi slave ownahs inn jamaica use fe buy onlee enslaved male. imagine earlee jamaica wey de population wass more dan 20 men to 1 ooman
speakinn aff de church ting oww cum widd ja ave soo manee funnee church dat homosexuals inna de church neva gitt xxposed like itt xxposed inn addar country. sodom ting a gawn
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.