Originally posted by blugiant
What is the purpose of a discussion board?
a nuh me sayt mi jus quote de gameOriginally posted by WitchyOoman View PostThat's racist, dahjah. You can't say that about "all blacks".

Blu did ahx unno fi a PM fi mek him ketchup an it look like none a unno gi de man wah mi requess fah suh yuh cyaan blame him fi run inna de direction him get sended
inccorect facts ar a deeper ovatandinn aff wat beeinn discussed?Originally posted by RichD View Postthat is not the story Lonewolf was involved with
so yuh making you comments based on incorrect facts
so wat yuh seyinn iss dat yuh tink diss tredd iss onlee bout wan inceedent.
mii read ann memba wat appen to m. plus iff yuh goo back ann check yu will awlso saw dat mii poas wan tredd pon da prof ja nitemare ting furst.
itt peeps pon ear dat tryinn fe reduce diss to onlee wan issue wen diss tredd ave fe do widd sum badminded posters ann lurkers woo tryinn fe censar peeps
mg yuh ann peeps pon yah kno wen mii chow carn itt bout nyam sum leff sum tings cah aalf da storee natt being toldOriginally posted by mountaingal View Posti think you referring to a different case. the case in question is some university professor who seh a jamaican guy name yuan chop har. and she went to the news media to tell the story. smaddy on here was able to find her contact info from the university site, and alerted her to the discussion on this board.
i think that's what's this thread is about.
itt bout jam.com root ann kulcha wear itt natt onlee bout wan ting
yuh is a real spin master.Originally posted by blugiant View Postinccorect facts ar a deeper ovatandinn aff wat beeinn discussed?
so wat yuh seyinn iss dat yuh tink diss tredd iss onlee bout wan inceedent.
mii read ann memba wat appen to m. plus iff yuh goo back ann check yu will awlso saw dat mii poas wan tredd pon da prof ja nitemare ting furst.
itt peeps pon ear dat tryinn fe reduce diss to onlee wan issue wen diss tredd ave fe do widd sum badminded posters ann lurkers woo tryinn fe censar peeps
no im saying that you accusin Lonewofl of "tracking down " lady who family was killed is not factual.
that lonewolf contacted the lady who was the subject of a story in the NY paper .
and you trying to play like is because of the lady grief that this topic was brought forward and not that the person who bring it forward was ashamed of their r behavior and that is why dem a bawl now...how come nobody else who had comment in that thread feel anyting more dan sadness for the lady when her family come gi some background to that sad story?When its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....
da reason y mr witchee moas aff de thyme side widd mii iss cah imm see da biggar issue ann imm ave a bettar ovatandinn bout metacognition dan yuh. itt like diss tread peeps tink dem kno wat itt reallee bout so wen mii raised issues dat qwestian dem ovatandinn dem tink mii reallee doan ovatand. wen itt dem dat doan ovatand de nuancesOriginally posted by WitchyOoman View Postwooiii
Maybe I should start using such a disclaimer, ROTFLMAOooooooo
This is what I actually love about chatting with you, blu: You and I often disagree at least partially, if not totally - but you and i have always kept it respectful between us!
(And, honestly, I'll tell the rest of J'com that it's truth that often I disagree with you and then Mr Witchy comes along and tell me - much to my shock damned near very time! - that he agrees with you, Blu!!) This always chagrins me, too, doesn't it? lol
I don't really know how to comment, I freely admit that I am not familiar enough with Jamaican law.
If smaddy would like to enlighten me, then I'll gladly engage in discussion about it.
since deer iss reallee no such ting as free speech, satire disclaimer affar more protectshan. dat y comedian can sey ting peeps percieve as mean ann affensive. merikka law ting
i think you see a lot more than is there...sure those might be underlying issues on the forum that are on some peoples minds but i don't think is that depth this thread was comin from.Originally posted by blugiant View Postitt like diss tread peeps tink dem kno wat itt reallee bout so wen mii raised issues dat qwestian dem ovatandinn dem tink mii reallee doan ovatand. wen itt dem dat doan ovatand de nuances
if it was dat angle dem did have in mind why dem tak the direction that some how X-man would have a solution as simple as a ruleLast edited by RichD; 07-24-2013, 02:58 PM.When its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....
natt accussinn lonwolf aff doinn aneetingOriginally posted by RichD View Postyuh is a real spin master.
no im saying that you accusin Lonewofl of "tracking down " lady who family was killed is not factual.
that lonewolf contacted the lady who was the subject of a story in the NY paper .
and you trying to play like is because of the lady grief that this topic was brought forward and not that the person who bring it forward was ashamed of their r behavior and that is why dem a bawl now...how come nobody else who had comment in that thread feel anyting more dan sadness for the lady when her family come gi some background to that sad story?
iss deer anee proof lonwolf sed dat imm didd?
realitee iss mii will defend lonwolf rite fe poas ting dat affend blakks
aneewan cood ave went to da college website wear shi wukk ann got ar email address so mii wood neva accuse
richd mii juss memba da sumwan pon yah contacted mi school ann tried fe gitt ar fired. dat was natt rite
deer ave been addar incidents pon yah ann included contactinn grievinn peeps relatives wen wi give opinions pon certain stories. opinions ar natt facts but even da facts ar qwestionable
realitee iss dat sumthyme peeps pon yah kno sum aff da peeps inn da news ann contactinn peeps inn a effart to set da recard straight iss natt badd butt wen peeps pon yah decide fe carry news even iff itt compound peeps suffarinn dat nuh rite
jamaica whistle blower tings but widd malicious intent
so what yuh did mean by this?Originally posted by blugiant View Postnatt accussinn lonwolf aff doinn aneeting
iss deer anee proof lonwolf sed dat imm didd?
Originally posted by blugiant View Posttrickkee issues goinn on ear
lonwolf cum xxplain yuself cah itt sund like yu a carry news fe create canflicts
mii doan rate infarmers
lonwolf didd yuh tink bout oww yuh action wood cantribute to da ooman grief befoure yuh tracked ar dunn?
yes i agree that those things have happend and dem not right.Originally posted by blugiant View Postrealitee iss mii will defend lonwolf rite fe poas ting dat affend blakks
aneewan cood ave went to da college website wear shi wukk ann got ar email address so mii wood neva accuse
richd mii juss memba da sumwan pon yah contacted mi school ann tried fe gitt ar fired. dat was natt rite
deer ave been addar incidents pon yah ann included contactinn grievinn peeps relatives wen wi give opinions pon certain stories. opinions ar natt facts but even da facts ar qwestionable
realitee iss dat sumthyme peeps pon yah kno sum aff da peeps inn da news ann contactinn peeps inn a effart to set da recard straight iss natt badd butt wen peeps pon yah decide fe carry news even iff itt compound peeps suffarinn dat nuh rite
jamaica whistle blower tings but widd malicious intent
and dem been hashed over again and again.
nobody able to identify the bad minded ppl a nd no rule can be put in place to prevent it as long as this is a public forum.When its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....
mii bunn out awl badd minded peeps widdout regard to raceOriginally posted by Emperah View Postbut mi did hear seh only blk ppl is bad mind
yu figgit dat badd minded oyinbo pon yah tried fe gitt mii banned cah dem neva luv wen mii chatt da trooth. sum oyinbo even sed mii onlee bunn fiyah pon oyinbo like mii dat simple minded wen da issue fe push iss fe blakk upliftment
emparah oww do yuh view diss tredd given yuh opinions pon internet gangsta? free speech iss not reallee free but shood peeps ave da anonymity ann privacy fe poas affensive tings. oww yuh can defend free speech widdout defendinn da privacy ann anonymity dat iss sumethye required?
who anonymity and privacy unda fire now that wasn't unda fire lat year or the year before?Originally posted by blugiant View Postshood peeps ave da anonymity ann privacy fe poas affensive tings. oww yuh can defend free speech widdout defendinn da privacy ann anonymity dat iss sumethye required?
who not defending anonymity?When its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....