The whole heap of trust and dont pay by wonga gut ppl is why the food shop under lock and key . Further more Peasie owe whole heap of bar rent so no money no deh fi buy non-gmo food fi feed the ppl is strickly organic we deals with now ... Jazz gone Bombay gone buy cow fi we start back up business cause Sue exotic tastes not fitting the locals ... almost 2 year now and Jazzy dearest cyaan come back wid even a mad cow
Honestly, what kind of response would we give to a first time tourist who post a naive question like... where is the best nude beaches in Jamaica? (just one example).
I think the responses would range from "No problem, man, just strip down wherever you feel to, everyone gets nekkid in Jamaica" to " You're going straight to Hell and may you burn forever" It's up to the tourist to discern the correct response for them.
I agree, the tourist run gawn, I don't see a time when visitors to Jamaica will ever come back to this site to get info. It is not the place to answer tourist related questions. They will just continue to join up and lurk.
Honestly, what kind of response would we give to a first time tourist who post a naive question like... where is the best nude beaches in Jamaica? (just one example).
oh lord.
what i find happening more often than not, whenever a new name surfaces and post something, ppl automatically assumes its a bogus post or dat di person has alteria motives why dem post.
some a di ole ppl dem on yah fi dead off mek new life spring up
LOl !.....bwoy unnu no easy,mi mek a likkle pass through an a pere passah passah a gwaan,nutt'n no change LOL !
unnu run weh de interesting people dem,but mi did warn unnu before mi lef.
de people who has the least to offer are the most vocal,......anyway,mek a run de riddim....
SELECTAH !!!
what a ting,de people dem a jump up an fret,
seh de boawd look like it a die a slow death,
some a dem tink a fyah an quick stawt fe fan it,
an two to one things start get a likkle ironic,
blu a chat fawt like him smoke some bad mariwana,
boof,..tuffy jump up an bax dung tropicana,
evanovitch run een an draw de big stick,
accompong ***** har dung wid a rhaatid brick,
same time witchy draw brakes an stawt a pose off,
tropicana seh missis yu nevah affi tek all yu clothes off,
shi seh yu do know public nudity is not allowed roun here,
at least before yu dweet yu fe shave yu front hair,
witchy seh gweh yu hate all blondes dat anno my fault,
tropi seh yu front hair needs platting yu bettah stap yu assault,
xavier jump up seh nice discussion a love de feedback,
unnu tek it easy dough cos mi got mi gun pon cack,
evereybody jump een talk bout de horse dead an de cow fat,
but tek it to a nex octave it still fall flat,
check yourself before yu check de nex man,
no mattah what yu tink,no mattah what yu game plan,
MEK MI SHOUT IT ALL DE WAY FRAM ENGLAN,
YU LOG ON COS YU LOVE DE JAMAICAN………….DOT COM !!
u know , mi read some a what some supposed Jcans haffi seh n is a good ting dem hide behind di internet..dem a some butto fi real..bout ole yaadie fi dead off ....run weh farrinas etc....ah sah...no wonda di island still in such a mess...oonoo neva see come see still tink dat if is farrin it is okay but if is yaadie , dem always a di one in di wrong...ah sah..tank gawd fi visa so some can ha computa....people gwane like di discussion board is the ongle ting weh Xman achieve...it is but a part of his endeavour..di said ones who a gripe a di said ones who neva read nutten but di adventures of the illegal alien...dem mentality no rise ovah read odda people life...said way dem did love di wrap up story dem even as dem gwane like dem above all dat...bet u seh none eva respond to one of the contributors pon di front page....ah sah...u haffi laff sometimes ...sample dem, one n all...touriss who go yaad fi juss be touriss no need no advice on wat to do..dem pay dem money, go on dem trip , n go bak home...di ones who need allll dat advice is di ones who a try find sinting whe a miss in dem real life....an di proof is the constant need to recap each trip wich somehow allllllways come down to the 'fren(z)' dem mek......how much do u need to stroke ur ego or have it stroked ...if people tyad a di said black /white issues dat yaadies chat bout, well y b shocked dat some yaadies tyad a wat oonoo bring to di table...we muss change but not oonoo....puh-leez
Jamaicans. com won the top spots in all polls because di people who saw the island as dem personsl spot fi all dat satisfy dem however nasty it was, were the ones voting fi it...if people tink dem so in di right, stand u ground...y run if wat u a do is not wrong...feh...di good ole days not good fi all...I don't miss the depicting of poor Jcans as anybody bedroom playting.... I certainly don't miss seeing yet anodda black, buffed young man being ogled by grandmoddas whose time has passed howeva much dem feel dat 80 is di new 20....not everything u do need to be known by all n dat is wat di internet does..put it out dere fi all an sundry...n I don't miss di grandfadda white men who feel dat dem doing dem own brand of redistribution of wealth wen dem at 90 a feel up a 19 yr ole n ha har younger siblings a tink dis is a proper way fi see wat serve a hotel....nasty is nasty n nuff of wat went awn as juss fun was downright nasty....bet none a oono want fi oono young pickney weh come outta fi oono womb/balls haffi put up wid dat...kin up dem teet like dem a latta day slave pon massa touriss marketplace.....I don't care who tink di I mek any no post yah...cockroach always run wen light tun awn
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.