Re: I will kill
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SweetSsop</div><div class="ubbcode-body">ILP how was the graduation </div></div>
the graduation was nice.
mi cyan blieve seh babygirl A will lef fi college (mi cyan even seh daht....
) in july. is juss yessidey mi memba arguing bout when she gwine learn fi use toilet, enuh?

the school did a very nice job organizing everyting.
babygirl A's honor chords that went with her cap and gown were "lost" with everyting that happened.
the school was able to get her replacements (at a fee of course).
it was nice to see har caught up in the excitement of the event...she was grinning fram ear to ear (well until di graduation did finish and all ah di pickney was in di hall hugging and bawling dung di place bout, "OMG, I am gonna miss you guys so much. KIT, OK?"
babygirl A muddah was there. mi peeps har when dem call babygirl A name...she stood up to snap a pictra. she was on the other side of the arena.
afterwards, she came over and congratulated babygirl A...which did awkward bad. she gave har one balloon and some flowers. babygirl A gave her baby sister a big, big hug ahn was kissing har up (again, really sweet
) di muddah then said (to babygirl A), "I will assume you've made plans for the evening." babygirl A tell har yes (even though it wasnt true). i left dem alone for a few minutes and mi nuh know what dem did chat about (babygirl A neva look like she wanted to share...so i didnt press it).
after mi see babygirl A muddah walk off...mi waited while babygirl A mek har rounds wid di rest of di oddah pickney daht did graduate. then we came home. babygirl A seh she neva want to go out to dinner, she just wanted to come back ahn sleep...which she did.
satidey (oonu pray fah good weather
) wi planning fi have backyard graduation party wid all ah babygirl A friend dem. she seem excited about daht. she sen out ecards and di rsvp's are coming in.
how mi get ketch inna bashment wid teenagers mi will neva know
i have no idea if she sen har muddah invite...mi neva ask. to be honest mi hope she didnt, but if she did mi will deal wid it.
so it continues...now mi working on menu & activities fi teenager bashment. all mi have so far is watermelon, soda, chips, ahn di sheet cake. wah mi serving after daht...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SweetSsop</div><div class="ubbcode-body">ILP how was the graduation </div></div>
the graduation was nice.

mi cyan blieve seh babygirl A will lef fi college (mi cyan even seh daht....
) in july. is juss yessidey mi memba arguing bout when she gwine learn fi use toilet, enuh?

the school did a very nice job organizing everyting.
babygirl A's honor chords that went with her cap and gown were "lost" with everyting that happened.
the school was able to get her replacements (at a fee of course).
it was nice to see har caught up in the excitement of the event...she was grinning fram ear to ear (well until di graduation did finish and all ah di pickney was in di hall hugging and bawling dung di place bout, "OMG, I am gonna miss you guys so much. KIT, OK?"
babygirl A muddah was there. mi peeps har when dem call babygirl A name...she stood up to snap a pictra. she was on the other side of the arena.
afterwards, she came over and congratulated babygirl A...which did awkward bad. she gave har one balloon and some flowers. babygirl A gave her baby sister a big, big hug ahn was kissing har up (again, really sweet
) di muddah then said (to babygirl A), "I will assume you've made plans for the evening." babygirl A tell har yes (even though it wasnt true). i left dem alone for a few minutes and mi nuh know what dem did chat about (babygirl A neva look like she wanted to share...so i didnt press it).after mi see babygirl A muddah walk off...mi waited while babygirl A mek har rounds wid di rest of di oddah pickney daht did graduate. then we came home. babygirl A seh she neva want to go out to dinner, she just wanted to come back ahn sleep...which she did.

satidey (oonu pray fah good weather
) wi planning fi have backyard graduation party wid all ah babygirl A friend dem. she seem excited about daht. she sen out ecards and di rsvp's are coming in.
how mi get ketch inna bashment wid teenagers mi will neva know
i have no idea if she sen har muddah invite...mi neva ask. to be honest mi hope she didnt, but if she did mi will deal wid it.so it continues...now mi working on menu & activities fi teenager bashment. all mi have so far is watermelon, soda, chips, ahn di sheet cake. wah mi serving after daht...
for babygirlA having a great graduation day