Unno tink unno a get along good wid mass tom fe de longest while nuh choo.
A mussee de reason why nuff a try dem desparate bess fe get along jus fe get along sake.
A mussee dat why ppl try de bess fe straddle de fence and not mek any waves.
And always ha supm fe seh in a pro black post to mek yt ppl feel better against the poster.
I've never come on here to diss yt ppl, as we are our own problem. Nuff ppl waan fe deny seh de yt leaders are not our problem eedah.
De yt leaders are a problem to their own yt ppl so how de devil yuh tink dem a guh duh anyting in a fe yuh fayvah?
ANYHOW
dats foolishness dat just went down wid de 5 yr old BLACK Girl should be taken as a BIG slap in de face against us.
Can de ppl be so numb dat dem cyaan seet ar feel it? Can we be so spiritually disconnected dat dem cyaan si slavery days in dis? [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img]
Now them gonna prosicute de 5 yr old. A suh mi jus hear pan scarborough country (Another racist)
Dem a show you black ppl seh at anytime dem cyan cum an tek weh yuh pickney put dem in handcuffs fe actin up.
Soon they will take them away and ship them off to a huge sweatshop weh yuh may nevah see yuh yutes again.
Unno really tink slavery done?
Look again ,it a come.
A mussee de reason why nuff a try dem desparate bess fe get along jus fe get along sake.
A mussee dat why ppl try de bess fe straddle de fence and not mek any waves.
And always ha supm fe seh in a pro black post to mek yt ppl feel better against the poster.
I've never come on here to diss yt ppl, as we are our own problem. Nuff ppl waan fe deny seh de yt leaders are not our problem eedah.
De yt leaders are a problem to their own yt ppl so how de devil yuh tink dem a guh duh anyting in a fe yuh fayvah?
ANYHOW
dats foolishness dat just went down wid de 5 yr old BLACK Girl should be taken as a BIG slap in de face against us.
Can de ppl be so numb dat dem cyaan seet ar feel it? Can we be so spiritually disconnected dat dem cyaan si slavery days in dis? [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img]
Now them gonna prosicute de 5 yr old. A suh mi jus hear pan scarborough country (Another racist)
Dem a show you black ppl seh at anytime dem cyan cum an tek weh yuh pickney put dem in handcuffs fe actin up.
Soon they will take them away and ship them off to a huge sweatshop weh yuh may nevah see yuh yutes again.
Unno really tink slavery done?
Look again ,it a come.