<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Wendy</div><div class="ubbcode-body">Some of you men crack mi up.
First let me say I agree she is beautiful.. But most a unu modern men I know would choose the 2 dat side a har ova she anyday if unu si dem pan di street. Unu cyan tell mi sey di “dark skin” girl would ketch unu yeye ova di odda 2. All if unu deny it yahso mi naah believe unu
Bottomline is unu doan partice what unu preach.
WRONG.. that shade of ebony happens to be my favourite!
To all my dark skinned sisters
For all my sisters blacker than blue
No one can hold a candle to you
Cleopatra's smile adorns your face
Nothing in Creation can take your place
y girl tuck in yuh belly, A beg yuh tuck in yuh belly, A weh yuh a go wid dat man, Tuck in yuh side Ha ha
[Chorus:]
From yuh know yuh belly nuh bang
And yuh know say yuh look good inna yuh thong
Gyal bruk out, yuh belly look clean
And yuh know say fit in inna magazine, yuh zeen
[Verse 1: Esco]
Some gyal belly bag ova like shirt
One bagga flab dem need some ab work
Big gut and big butt
Gyal dat nuh work
And mi nah even smile or smirk
Yuh fi tek care a yuhself
Gyal know what yuh worth
Yuh belly nuffi look like yuh a give birth
Yuh foot favour broom stick
Don't wear nuh skirt
Mi gyal model yuh nuh shape like the earth
(Never)
Walk out Sky Juice nuh yuh daddy
Model pon a gyal yuh belly flat like bammy
Yuh cute and yuh sexy
Round like Tami
A you win the flat belly grammy
[Verse 2: Leftside]
From yuh know say yuh look good Debra
Yuh skin nuh marky and stripe up like zebra
Hold up yuh hand cause yuh hot like pepper
Walk through the dance
Yuh and real hot stepper
From yuh know say yuh have flat belly
Yuh hot inna yuh swimsuit like Kris Kelly
When yuh a walk it nuh shake lie jelly
Up inna the video and talk up Shelly
(Why)
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: sukuna</div><div class="ubbcode-body">
a who jus ge de man dem pan de board bad name </div></div>
She is not totally wrong, I have seen guys post that they
perfer light skin women and thats ok. To each his own. Thats why there is chocolate and vanilla.
a few- yes; but more likely curly or frizzy than straight...
those wowen in the picture have straightened hair...
if you watch ethiopian films from back in the day they always wore afros...but just like most other modern african women;
they have decided that straighteneing is the way to go </div></div>
How far back do you mean? Come to think of it, if it was in the 70's isnt it the same immitation of blacks in the west?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.