Re: miss ethiopia 2009- wow!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: A_lil_Jazz</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blXks</div><div class="ubbcode-body">
Fi me personally, if mi look pon dem three girls deh, mi first a look fi see who most likley fi gimmi a piece without the long kacky chatting. </div></div>
BOADWL- waaaiiiii
- u really need some Jeezas inna yuh life fe REAL!
mi seh! das why mi haffe love u so
tan deh a pure Alvin Slaughter, Ron Kenoly and CeCe Wayan mi a listen now adays (infact a Alabaster Box mi a listen now). Mi all notice mi likkle one, as soon as she hear dem music yah she start rock and lift har hands like she a praise and worship, suh u right, mi need Jesus and chus mi, mi a meck sure fi welcome him innna mi midst.
As fi di thread.. mi cant help but feel a bit dissapointed by some a di ignorant responses.
How can people use terms like "worse" and "not so bad" fi describe a lady chue she have a verd dark shade a black???!
It says something about the subconcious. It tells me that people think that the blaccker you are, u should be a charity case.
Thats ridiculous.
Mi find it amazing that people seem to think the purple looking girl need anyybody sympathy.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: A_lil_Jazz</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blXks</div><div class="ubbcode-body">
Fi me personally, if mi look pon dem three girls deh, mi first a look fi see who most likley fi gimmi a piece without the long kacky chatting. </div></div>
BOADWL- waaaiiiii
- u really need some Jeezas inna yuh life fe REAL!mi seh! das why mi haffe love u so
tan deh a pure Alvin Slaughter, Ron Kenoly and CeCe Wayan mi a listen now adays (infact a Alabaster Box mi a listen now). Mi all notice mi likkle one, as soon as she hear dem music yah she start rock and lift har hands like she a praise and worship, suh u right, mi need Jesus and chus mi, mi a meck sure fi welcome him innna mi midst.
As fi di thread.. mi cant help but feel a bit dissapointed by some a di ignorant responses.
How can people use terms like "worse" and "not so bad" fi describe a lady chue she have a verd dark shade a black???!
It says something about the subconcious. It tells me that people think that the blaccker you are, u should be a charity case.
Thats ridiculous.
Mi find it amazing that people seem to think the purple looking girl need anyybody sympathy.

dem probable pick har just so dem can seh dem pick a black girl
dat doan change a dam ting. personally she no really do it fi but mi no able critized cus mi no have di energy fi argue tonite.....now mek mi go read di rest a di reply dem and see if mi is di only HONEST jamaican left on dis board