Re: One Drop Rule & Self Loathing Blacks
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: sukuna</div><div class="ubbcode-body">you a stretch it far fe see a blond picture

funny i never questioned your complexion, now me a wanda.
any black smaddi pan de board at all?
not a big stretch given the beauty dat photos have portrayed ovah di years....cornrow neva go mainstream until Bo wore it
big butts neva go mainstream until , well mi a try tink of one white who dem gi props to fi big butt...an no, JLo and Kim Kardashian r not white....
i have neva hidden di fak dat mi ancestry is St Bess n Mobay an nuff red eena both side....
juss lass weekend a hairdresser remarked on the red streak dat runs tru mi hair....mi tell har seh she shudda seet wen mi was living in Ja an di sun tek mi afro...den she wudda did really see red 
but say it loud, I'M BLACK AND I'VE ALWAYS BEEN PROUD
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: sukuna</div><div class="ubbcode-body">you a stretch it far fe see a blond picture

funny i never questioned your complexion, now me a wanda.
any black smaddi pan de board at all?
</div></div>not a big stretch given the beauty dat photos have portrayed ovah di years....cornrow neva go mainstream until Bo wore it
big butts neva go mainstream until , well mi a try tink of one white who dem gi props to fi big butt...an no, JLo and Kim Kardashian r not white....
i have neva hidden di fak dat mi ancestry is St Bess n Mobay an nuff red eena both side....
juss lass weekend a hairdresser remarked on the red streak dat runs tru mi hair....mi tell har seh she shudda seet wen mi was living in Ja an di sun tek mi afro...den she wudda did really see red 
but say it loud, I'M BLACK AND I'VE ALWAYS BEEN PROUD

When you're chatting people's business, one has to be careful. One never knows WHO is reading. Open your PM, PM me and let me know it is open and I will send you what I have. Then you can close your PM again. </div></div>