Re: Video: Yendi and Chino respond to critics
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tropicana</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CyberPhobic</div><div class="ubbcode-body">I guess it hooda been more ackceptable by di grease-cyan dem, if shi did marrid him den breed (mi use enny word mi like)
den leff him awfta di chile bawn fi wateva reason an enn up raise di chile as a single madda?
Is juss a kwestion I hosking.
Yes the appropriate way of doing things is to get married first and have children after that....does that surprise you?
<span style="font-weight: bold">
Use any word you like but it definitely speaks volumes about your mentality and lack of respect for women when you do. </span> </div></div>
Mi aguh mekk yuh get whe widd dat wan but nuh renk yuhself widd mi agen, yuh hear
Lekka mekk miself CRYSTAL CLEAR TUH YUH, NUH TRY DAT [censored] AGEN for yuh nuh kno mi!!!!
Look here FIESTY GYAL, since yuh a gwaan like yuh suh intelligent and kno whe nuhbady else nuh kno. Mekk yuh nuh guh use yuh dictionary suh yuh nuh look like di dyam eediat tuh so many whe a look pan yuh?
breed (brd)
v. bred (brd), breed·ing, breeds
v.tr.
1. <span style="font-weight: bold">To produce (offspring); give birth </span>to or hatch.
2. To bring about; engender:
a. <span style="font-weight: bold">To cause to reproduce</span>
b. To develop new or improved strains in (organisms), chiefly through controlled mating and selection of offspring for desirable traits.
c. <span style="font-weight: bold">To inseminate or impregnate; mate with.</span>
4. To rear or train; bring up: a writer who was bred in a seafaring culture.
5. To be the place of origin of: Austria breeds great skiers.
6. To produce (fissionable material) in a breeder reactor.
v.intr.
1. <span style="font-weight: bold">To produce offspring.</span>
2. <span style="font-weight: bold">To copulate; mate</span>.
3. To originate and develop:
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tropicana</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CyberPhobic</div><div class="ubbcode-body">I guess it hooda been more ackceptable by di grease-cyan dem, if shi did marrid him den breed (mi use enny word mi like)
den leff him awfta di chile bawn fi wateva reason an enn up raise di chile as a single madda?Is juss a kwestion I hosking.
</div></div>Yes the appropriate way of doing things is to get married first and have children after that....does that surprise you?
<span style="font-weight: bold">
Use any word you like but it definitely speaks volumes about your mentality and lack of respect for women when you do. </span> </div></div>
Mi aguh mekk yuh get whe widd dat wan but nuh renk yuhself widd mi agen, yuh hear
Lekka mekk miself CRYSTAL CLEAR TUH YUH, NUH TRY DAT [censored] AGEN for yuh nuh kno mi!!!!
Look here FIESTY GYAL, since yuh a gwaan like yuh suh intelligent and kno whe nuhbady else nuh kno. Mekk yuh nuh guh use yuh dictionary suh yuh nuh look like di dyam eediat tuh so many whe a look pan yuh?
breed (brd)
v. bred (brd), breed·ing, breeds
v.tr.
1. <span style="font-weight: bold">To produce (offspring); give birth </span>to or hatch.
2. To bring about; engender:
a. <span style="font-weight: bold">To cause to reproduce</span>
b. To develop new or improved strains in (organisms), chiefly through controlled mating and selection of offspring for desirable traits.
c. <span style="font-weight: bold">To inseminate or impregnate; mate with.</span>
4. To rear or train; bring up: a writer who was bred in a seafaring culture.
5. To be the place of origin of: Austria breeds great skiers.
6. To produce (fissionable material) in a breeder reactor.
v.intr.
1. <span style="font-weight: bold">To produce offspring.</span>
2. <span style="font-weight: bold">To copulate; mate</span>.
3. To originate and develop: