Re: child support
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Boopie2</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BanDanna</div><div class="ubbcode-body">
And this is the reason I have never been in a child support case...
The man is broke, but he cares about his boy, and he does all he can to help.
Why in the hell is he so broke, if I can get my butt up and work then he can too. Actually if he's so broke go out and work 2 jobs, stop making excuses for the bum.
Boopie, do you know him? Do you know her???? How yuh a go come say she a mek excuses fi im???????
Mi deh yah a wok 50+ hours a week time an nuh bady nuh broka dan mi! So yes, im can be working an still be broke! I'on need to hear her business like dat. An if im deh deh fi de yute in adda ways, den dat is more dan relevant!
Money is not de end all an be all eno...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Boopie2</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BanDanna</div><div class="ubbcode-body">
And this is the reason I have never been in a child support case...
The man is broke, but he cares about his boy, and he does all he can to help.
Why in the hell is he so broke, if I can get my butt up and work then he can too. Actually if he's so broke go out and work 2 jobs, stop making excuses for the bum.

Boopie, do you know him? Do you know her???? How yuh a go come say she a mek excuses fi im???????
Mi deh yah a wok 50+ hours a week time an nuh bady nuh broka dan mi! So yes, im can be working an still be broke! I'on need to hear her business like dat. An if im deh deh fi de yute in adda ways, den dat is more dan relevant!
Money is not de end all an be all eno...