Re: LDRs
oh ok...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nanook</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_Oh_Em_Gee</div><div class="ubbcode-body">Cooyah, so if u have yuh man, hubby, SO whatever and him get laid off, fired, injured an cyaan wuk fi a few months...unu ago kick him out?
I can understand the man should be takin care of bills, finances, etc...but if my man come an say give him $20 fi go buy juice or put gas inna de car, mi wi gi him cah mi know say mi a get back de $20 TIMES 1000 before de month end an him anuh national bank either
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nanook</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">Mi naw mine no man eda in america or jamaica.. but is a fool man who would rather starve dan ask im woman fi a money ...(dat is if both people earn dem owna money)</div></div>
No man...if a man need a money from somewhere it ain't gonna be from me. I could never look at the person as a MAN again, if even one time I had to give him/borrow/ money for him or his family, his children, or whatever be the case. They must come with better than that.
I am not the national bank!
</div></div> </div></div>
Nah Bizi, that is a different story. The laid off thing better be met with full time job look though! A big strongback man accepting money from the woman to live, send kids to school etc...that is the kind of thing I'm talkin about. </div></div>
oh ok...

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nanook</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_Oh_Em_Gee</div><div class="ubbcode-body">Cooyah, so if u have yuh man, hubby, SO whatever and him get laid off, fired, injured an cyaan wuk fi a few months...unu ago kick him out?

I can understand the man should be takin care of bills, finances, etc...but if my man come an say give him $20 fi go buy juice or put gas inna de car, mi wi gi him cah mi know say mi a get back de $20 TIMES 1000 before de month end an him anuh national bank either
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nanook</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">Mi naw mine no man eda in america or jamaica.. but is a fool man who would rather starve dan ask im woman fi a money ...(dat is if both people earn dem owna money)</div></div>
No man...if a man need a money from somewhere it ain't gonna be from me. I could never look at the person as a MAN again, if even one time I had to give him/borrow/ money for him or his family, his children, or whatever be the case. They must come with better than that.
I am not the national bank!
</div></div> </div></div>
Nah Bizi, that is a different story. The laid off thing better be met with full time job look though! A big strongback man accepting money from the woman to live, send kids to school etc...that is the kind of thing I'm talkin about. </div></div>